Maksutavat

Maksutavat

Voit maksaa ostoksesi Checkout Finland Oy:n maksunvälityspalvelun kautta pankki/luottokortilla (Visa, Mastercard, American Express), omasta verkkopankistasi, tai mobiilimaksuna.

Checkout on osa OP-Ryhmää, sillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoslupa. Kun tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi lukee Checkout Finland Oy, tämä tarkoittaa sitä, että Checkout on välittänyt maksusi.

Pankkimaksuissa käytössä on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Korttimaksuissa käytössä ovat kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit.  Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta lainkaan verkkokauppamme järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ovat palveluita, joilla voi maksaa ostokset tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun puhelimen tai muun älylaitteen sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa applikaatiossa. PayPal-tilin haltijoille käytettävissä on myös PayPal Express -maksutapa.

 

OP       Nordea       Danske Bank       Aktia       Handelsbanken      Oma Säästöpankki      POP Pankki       S-Pankki

Säästöpankki      Ålandsbanken      Visa      MasterCard      American Express      MobilePay      Pivo      Siirto      OP Osta laskulla