Maksutavat

Maksutavat

Voit maksaa ostoksesi turvallisesti Checkout Finland Oy:n maksunvälityspalvelun kautta:

Pankki- tai luottokortilla (Visa, Visa Electron, Mastercard)
Omasta verkkopankistasi
Mobiilimaksuna (Pivo, MobilePay)

Tai vaihtoehtoisesti:

Verkkolaskuna
Sähköpostilaskuna

Checkout on osa OP-Ryhmää ja sillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoslupa. Kun tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi lukee Checkout Finland Oy, tämä tarkoittaa sitä, että Checkout on välittänyt maksusi.

Pankkimaksuissa käytössä on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti salatun yhteyden kautta.

Korttimaksuissa käytössä ovat kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta lainkaan verkkokauppamme järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat Pivo ja MobilePay ovat palveluita, joilla voi maksaa ostokset tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun puhelimen tai muun älylaitteen sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa applikaatiossa. PayPal-tilin haltijoille käytettävissä on myös PayPal Express -maksutapa.

OP       Nordea       Danske Bank       Aktia       Handelsbanken      Oma Säästöpankki      POP Pankki       S-Pankki

Säästöpankki      Ålandsbanken      Visa      MasterCard      American Express      MobilePay      Pivo      Siirto      OP Osta laskulla