Contour Balance Keyboard -langaton näppäimistö

99,00  alv 0 % (122,76  alv 24 %)

Balance Keyboard on ergonominen näppäimistö, joka on tehty sinua ja työskentelytapaasi varten

Kuvaus

Balance Keyboard on ergonominen näppäimistö, joka on tehty sinua ja työskentelytapaasi varten. Näppäimistö on suunniteltu yhteensopivaksi RollerMouse Red-, Red plus-, Red Max- ja Free3 -hiirien kanssa ja se asettaa kädet täydelliseen asentoon kirjoittamista ja hiiren käyttöä varten. Yhdessä tämä näppäimistö ja RollerMouse -hiiri tuovat sinut ja työpöytäsi lähemmäksi toisiaan.

Tehoa ja vapautta työntekoon.

On aika päästä johdoista eroon. Balance Keyboard -näppäimistö on langaton ja toimii kahdella AAA-paristolla. Se liitetään PC- tai Mac-tietokoneeseen langattomalla USB-vastaanottimella, jota voi säilyttää paristokotelossa, kun se ei ole käytössä.

Paljon toimintoja.

Balance Keyboard -näppäimistön medianäppäimillä suoritat helposti jokapäiväiset toiminnot ja näppäimiä on helppo ohjelmoida omaan käyttöön sopiviksi. Näppäimistössä on myös perinteiset toimintonäppäimet (F1–F12), jotka voi ottaa käyttöön Fn-näppäimellä.

Avainasemassa käyttömukavuus.

Balance Keyboard -näppäimistö on suunniteltu käytettäväksi yhdessä palkittujen RollerMouse-hiiriemme kanssa. Kokoonpano tarjoaa sinulle paremman ja kuormittamattoman työasennon, jossa pystyt käyttämään näppäimistöä ja hiirtä tehokkaasti. Kätesi pysyvät tiiviisti työalueella, kun ohjaustanko ja näppäimistö ovat käden ulottuvilla. Balance Keyboard -näppäimistön säädettävien jalkojen ja kallistusmahdollisuuden ansiosta voit helposti säätää näppäimistön negatiiviseen, neutraaliin tai positiivisen kirjoituskulmaan

Ominaisuudet:

  • Painikkeet 12 ohjelmoitavaa painiketta
  • Langaton USB-vastaanotin (2,4 Ghz)
  • Suunniteltu käytettäväksi RollerMouse Free3 ja Red -mallisarjojen hiirien kanssa
  • Näppäimistö säädettävissä negatiiviseen, neutraaliin tai positiivisen kirjoituskulmaan
  • Leveys 39,2 cm Syvyys 11,9 cm Korkeus 2,05 cm
  • Paristot 2 x AAA
  • Plug and Play
  • PC ja Mac
  • Takuu 2 vuotta

Contour Design panostaa laatuun. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota ammattilaistasoisia luotettavia laitteita. Siksi myönnämme 2 vuoden takuun kaikille Contour Designin tuotteille. Takuuaika alkaa ostopäivästä.