RollerMouse Red Max – hiiriohjain

399,00  alv 0 % (494,76  alv 24 %)

RollerMouse keskihiiri ja kyynärvarsituki yhdistelmä.

Kuvaus

RollerMouse Red Max on tähän asti monipuolisin RollerMouse -hiiri. Sen ergonomisiin etuihin kuuluu paranneltu koko hiiren levyinen ohjaustanko, jossa on kuvioitu kumipinta, joka tekee hiiren hallinnasta helppoa ja vähentää rasitusta. Lisäksi olemme muuttaneet ohjaustangon mekaanisen napsautuksen virtuaaliseksi ja poistaneet vastereaktion voiman, mikä pienentää rasitusvammojen riskiä. Digitaalinen napsautus yhdistettynä paksumpaan ja kuvioituun ohjaustankoon helpottaa hallintaa ja myös tuntuu miellyttävältä. Suuremman tarkkuuden ja paremman hallinnan ansiosta voit työskennellä entistä tehokkaammin – väsymättä.

Mukavuutta ja tuottavuutta

Nyt voit tehdä tarkkaa työtä rasittumatta, nauttien miellyttävästä tuesta koko päivän ajan – työskentelitpä seisten tai istuen. Työpisteesi mukavuus on helppo optimoida yhdistämällä kaksi ergonomista tuotetta, RollerMouse Red -hiiri ja ArmSupport Red -kyynärvarsituki. Tämä kattava ratkaisu mahdollistaa työskentelyasentosi täydellisen hallinnan, minkä ansiosta pysyt virkeämpänä ja jännitys kehossasi vähenee. Huomaat sen erityisesti käyttäessäsi työssäsi useampaa näyttöä tai CAD-ohjelmaa, jolloin RollerMouse Red automaattisesti laajentaa osoittimen ulottuvuutta sivusuunnassa. Voit helposti mukauttaa yhdistelmän omiin tarpeisiisi ja opit nopeasti käyttämään sen näppäriä toimintoja. Vakaa ohjaustanko, jossa on kuvioitu kumipinta, mahdollistaa kohdistimen tarkan hallinnan hyvin pienillä kädenliikkeillä.

Tutkittu vaikutus

Saat helpotusta kyynärvarsillesi, mikä vähentää koko ylävartaloosi kohdistuvaa rasitusta. Pidennetty kyynärvarsituki on helppo kiinnittää, ja se pitää kätesi ja ranteesi rentoina koko työpäivän ajan. Voit työskennellä ergonomisesti lähes missä tahansa, myös pienessä työpisteessä, koska RollerMouse Red Max ei vie paljoa pöytätilaa. Tiedämme ratkaisun olevan erityisen hyvä, koska teemme yhteistyötä johtavien ergonomia- ja työterveysasiantuntijoiden kanssa.

Ominaisuudet

 • 10 säädettävää osoittimen nopeutta (600 – 2800 DPI)
 • 8 painiketta (6 ohjelmoitavissa ajurilla), joissa useita käytännöllisiä ominaisuuksia, kuten kaksoisnapsauttaminen, kopioiminen ja liittäminen yhdellä painalluksella
 • Paksu ja koko hiiren levyinen kuvioitu ohjaustanko (käyttää 7SENSES-ohjausteknologiaa) ja anturit ohjaustangon sisällä suojassa pölyltä ja lialta
 • Digitaalisesti säädettävä ohjaustangon klikkausääni (voidaan kytkeä myös äänettömäksi)
 • Ohjaustangon napsautuksen voimakkuuden säätö (jäykkyys)
 • Pöytään kiinnitettävä desinfioitavissa oleva kyynärtuki (keinonahkaa)
 • Sopii oikea- ja vasenkätisille käyttäjille
 • Windows / Mac
 • Mitat 60 cm x 28 cm x 2,7 cm
 • Paino 3,14 kg
 • Plug and Play (ajurit saatavilla Contour Designin tukisivulla)