Stoo® Triangle aktiivituoli, punainen

270,00  alv 0 % (334,80  alv 24 %)

Stoo® Triangle muuttaa staattisen istumisen aktiiviseksi kuperan jalkaosan ansiosta ja istuinosan ennennäkemätön muotoilu takaa parhaan ergonomisen istumanautinnon.

Kuvaus

Täysiverinen työtuoli, joka ei kuitenkaan pakota sinua pysymään paikallasi vaan päinvastoin aktivoi sinua pysymään liikkeessä. Stoo® Triangle muuttaa staattisen istumisen aktiiviseksi kuperan jalkaosan ansiosta ja istuinosan ennennäkemätön muotoilu takaa parhaan ergonomisen istumanautinnon. Kuminen pohja takaa hyvän pidon eikä tuoli luista alta. Kaasujousi on luonnollisesti pyörimätön, jotta käyttäminen olisi turvallista.

Kiilamaisen istuimen etummaisen sivun kulmat on pyöristetty niin etteivät istuimen reunat paina takareisiä. Istuinosan pehmuste on riittävän napakka, jotta se pitää ryhtinsä istuttaessa mikä takaa sen, että reunapainetta ei pääse syntymään takareisiin. Istuimen muotoilu yhdistettynä jalkaosan ominaisuuksiin takaa ergonomisesti optimaalisen istuma-asennon.

Stoo® Trianglen paras kaveri on säädettävä työpöytä. Triangle sopii loistavasti myös kokoustiloihin, kouluihin sekä esim. baarijakkaraksi. Oli käyttöympäristö mikä tahansa, niin istuminen muuttuu varmuudella aktiiviseksi Stoo®n avulla!

  • Aktiivituoli korkeudensäädöllä
  • Korkeudensäätö: 57-86 cm
    • Saatavilla myös matalana: 47-67 cm (toistaiseksi matalan tilatessa mainitkaa tämä erikseen tilausvaiheessa) 
  • Paino: 7,5 kg
  • Ergonomisesti muotoiltu istuin

Lisätiedot

Istuimen väri

Musta/keltainen, Musta/musta, Musta/punainen, Musta/vaaleanharmaa, Musta/vaaleansininen, Valkoinen/keltainen, Valkoinen/musta, Valkoinen/punainen, Valkoinen/vaaleanharmaa, Valkoinen/vaaleansininen