ERGONOMIAA PIENELLÄ BUDJETILLA:
ERGOPOINTIN EDULLISET RATKAISUT

ERGONOMIAA PIENELLÄ BUDJETILLA:
ERGOPOINTIN EDULLISET RATKAISUT

Työhyvinvointi ja tuottavuus kulkevat käsi kädessä. Olipa työpisteesi sitten toimistossa tai kotona, ergonomian merkitys on korvaamaton. Se ei ainoastaan paranna tuottavuuttasi, vaan myös vähentää fyysistä rasitusta ja ennaltaehkäisee työperäisiä vammoja. Mutta entä jos budjettisi on tiukka? Ei hätää, Ergopointin laajasta valikoimasta löytyy myös edullisia ergonomiatuotteita, jotka eivät rasita lompakkoasi. Tässä muutamia suosikkejamme:

1. Spider laptop -ja tablettiteline 

Tämä edullinen ja käytännöllinen tuote on loistava tapa aloittaa ergonomisen työpisteen luominen. Se nostaa näytön silmien tasolle, mikä vähentää niskan ja hartioiden rasitusta. Teline on säädettävä, joten voit asentaa sen juuri sinulle sopivalle korkeudelle.

2. ErgoFinland Hiirialusta geelirannetuella 

ErgoFinlandin hiirialusta geelirannetuella on suunniteltu tukemaan rannetta ja ehkäisemään käsivaivoihin johtavaa rasitusta. Tämä hiirimatto on edullinen ja helppo tapa parantaa ergonomiaa työpisteelläsi.

3. ErgoFinland jalkatuki Ergo basic

Jalkatuki on usein unohdettu, mutta tärkeä osa ergonomista työpistettä. ErgoFinlandin jalkatuki auttaa oikean työasennon aikaansaamisessa. Jalkatuen etu -ja takareuna ovat säädettävissä sinulle sopivalle korkeudelle.

4. Geelirannetuki, kangasverhoilulla

Tämä useimmille näppäimistöille sopiva geelirannetuki tarjoaa mukavuutta ja tukea ranteille pitkäaikaisessa tietokoneen käytössä. Geelirannetuki on edullinen lisävaruste, joka auttaa vähentämään ranteiden rasitusta ja ehkäisemään käsivaivoja.

Tutustu myös muihin ergonomiatuotteisiin: https://ergopoint.fi/

Share this post