AKTIIVISUUTTA TYÖPÄIVÄÄN – PARHAAT TOIMISTOTARVIKKEET ENERGISEEN TYÖSKENTELYYN

Aktiivinen_toimistotyöskentely

AKTIIVISUUTTA TYÖPÄIVÄÄN – PARHAAT TOIMISTOTARVIKKEET ENERGISEEN TYÖSKENTELYYN

Aktiivinen työskentely voi parantaa keskittymistä, lihaskuntoa ja yleistä hyvinvointia toimisto -ja etätyössä.

Tässä blogikirjoituksessa esittelemme joukon aktivoivia toimistokalusteita, jotka lisäävät mukavuutta ja hyvinvointia työpisteelläsi.

1. Gymba aktivointilauta

Erinomaisesti seisomatyöpisteisiin sopiva, kotimainen Gymba aktivointilauta, mahdollistaa liikkeen ja tasapainon ylläpitämisen työskentelyn aikana. Lautaa käytettäessä syvät lihakset saavat huomaamatta liikuntaa ja verenkierto paranee. Huomaat eron hyvinvoinnissasi jo parissa päivässä.

Aktivointilaudan mukana tulevat hierontapallot, jotka lievittävät jäykkyyttä ja lihaskipua jaloissa sekä lievittävät stressiä.

2. Stoo® Active Board keltainen

Stoo Active Board on monipuolinen keinuva alusta seisomatyöskentelyyn. Aktiivilaudan käyttö parantaa verenkiertoa ja ennaltaehkäisee lonkan, polvien ja nilkkojen vammoja. Laudalla pystyy seisomaan sekä kapealla että leveällä asennolla sen tasaisen pinnan ansiosta.

Keskiosassa on myös hierontapallo jalkapohjien hieromista varten.

3. Stoo®Active Ball

Stoo® aktiivipallo auttaa saavuttamaan ergonomisen istuma-asennon ja samalla vahvistaa keskivartalon-, selän- ja jalkojen lihaksia. Aktiivipallon käyttäminen myös parantaa ryhtiä ja ehkäisee selkäkipuja. Palloa voi käyttää myös venyttelyyn ja lihaskuntoharjoitteluun. Aktiivipallon alaosassa on luistamaton pintamateriaali, joka pitää pallon paikallaan. Lisäksi pallosta löytyy kantokahva helpottamaan pallon siirtelyä.

Päällystekangankaan voi irrottaa ja pestä pyykinpesukoneessa.

4. ErgoFinland GetUpBall toimistopallo

ErgoFinland GetUpBall toimistopallo tarjoaa dynaamisen istumisratkaisun. GetUpBall on ergonominen toimistopallo sisäänrakennetulla pilatespallolla. Sen käyttö vahvistaa keskivartaloa, selkää ja jalkoja, edistäen parempaa ryhtiä. Pallo päällä istuminen on myös tehokasta tasapainoharjoittelua.

5. Stoo®Mini aktiivituoli

Stoo® Mini on kompakti ja aktivoiva vaihtoehto perinteiselle tuolille. Se soveltuu erinomaisesti myös päiväkoteihin ja kouluihin. Miniä voi käyttää myös rahina, jolloin jalat saavat pientä treeniä. Minin pyöreä pohja auttaa aktivoimaan syviä lihaksia. Saatavilla kolme eri värivaihtoehtoa.

6. ErgoFinland GetUpSit aktiivituoli

ErgoFinland GetUpSit aktiivituoli tarjoaa ergonomisen ja aktiivisen istumisratkaisun. Tuolin jousimekanismi kannustaa liikkeeseen. Aktiivituolin käyttö voi auttaa ylläpitämään keskittymistä ja energisyyttä pitkien työpäivien aikana. 

7. Stoo®Triangle aktiivituoli punainen

Stoo® Triangle uudistaa istumisen normit. Aktiiviseen istumiseen suunniteltu, sen kuperan jalkaosan ja erityisen istuindesignin ansiosta tuoli kutsuu liikkumaan. Kumipohja estää liukumisen ja turvallinen kaasujousi lisää käyttömukavuutta. Istuimen ergonominen muotoilu takaa, että painepisteitä ei synny. Olipa seuraava paikkasi säädettävän työpöydän ääressä, kokoushuoneessa tai baaritiskillä, Stoo® Triangle tekee istumisesta dynaamista.

8. Stoo®Bike Plus toimistopyörä

Stoo® Bike Plus on innovatiivinen toimistopyörä, joka mahdollistaa liikunnan ja työskentelyn yhdistämisen. Pyörän avulla voit polkea kevyesti samalla, kun työskentelet tietokoneen ääressä. Pyöräily edistää verenkiertoa, aktivoi lihaksia ja pitää sinut virkeänä pitkien istumajaksojen aikana. 

9. Aeris Swopper aktiivituoli

Aeris Swopper on toimistotuoli, joka hyödyntää Aeris 3D -tekniikkaa. Tuoli mukautuu liikkeisiisi kolmessa suunnassa: eteenpäin, sivuille, ylös ja alas. Swopperin ainutlaatuiset liikkeet muistuttavat kävelyn tai juoksun dynamiikkaa, mikä aktivoi selkälihaksia. Istuessasi Swopperilla, selkäsi tukee itseään luonnollisesti, eikä perinteistä selkänojaa tarvita. Tuoli edistää myös parempaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, auttaen sinua tuntemaan olosi energisemmäksi. Swopperin kääntyvä nivel yhdessä jousen kanssa varmistaa, että selkäsi pysyy suorassa kaikissa asennoissa.

10. Aeris 3Dee aktiivinen työtuoli

Aeris 3Dee aktiivinen työtuoli mahdollistaa liikkeen eteenpäin, taaksepäin, sivulle ja ylöspäin. Säädettävä selkänoja ristiselän tuella varmistaa oikeanlaisen istuma-asennon. Tuolin design mahdollistaa ylävartalon liikkeen joka suuntaan samaan aikaan, kun selkä pysyy luonnollisesti suorana. 3Dee työtuoli edistää syvempää hengitystä ja parempaa verenkiertoa, samalla, kun se auttaa pitämään lihakset ja nivelet kunnossa.

Nämä aktivoivat toimistokalusteet tarjoavat vaihtoehtoja perinteisille istumatyölle. Tutustu myös muihin aktiivituotteisiin: https://ergopoint.fi/tuote-osasto/aktiivi-tuolit-ja-aeris-tuotteet/

Share this post