AKTIIVISUUTTA TYÖPÄIVÄÄN – PARHAAT TOIMISTOTARVIKKEET ENERGISEEN TYÖSKENTELYYN

Aktiivinen_toimistotyöskentely

AKTIIVISUUTTA TYÖPÄIVÄÄN – PARHAAT TOIMISTOTARVIKKEET ENERGISEEN TYÖSKENTELYYN

Aktiivinen työskentely voi parantaa keskittymistä, lihaskuntoa ja yleistä hyvinvointia toimisto -ja etätyössä.

Tässä blogikirjoituksessa esittelemme joukon aktivoivia toimistokalusteita, jotka lisäävät mukavuutta ja hyvinvointia työpisteelläsi.

1. Gymba aktivointilauta

Kotimainen Gymba aktivointilauta mahdollistaa liikkeen ja tasapainoharjoittelun työskentelyn aikana. Lautaa käytettäessä voit tehdä pieniä liikkeitä, jotka aktivoivat syviä lihaksia ja aineenvaihduntaa sekä parantavat verenkiertoa. Aktivointilauta sopii hyvin seisomatyöpisteisiin ja auttaa vähentämään istumisen haittoja.

2. Stoo® Active Board keltainen

Stoo® Active Board aktiivilaudan epästabiili pohja auttaa nilkkojen, jalkojen, polvien, lonkkien ja selän niveliä ja lihaksia vahvistumaan. Sen kohoumat ja muodot stimuloivat jalkapohjia. Aktiivilaudan käyttö vähentää jalkojen ja alaselän rasitusta sekä lisää lihasten aktiivisuutta. 

3. Stoo®Active Ball

Stoo® aktiivipallo tukee ergonomista istumista, vahvistaen keskivartalon, selän ja jalkojen lihaksia. Se ehkäisee selkäkipuja ja kannustaa hyvään ryhtiin epästabiilin alustansa ansiosta. Pallolla voi tehdä lihaskunto- ja tasapainoharjoituksia sekä venyttelyä. Päällysteenä on konepestävä, miellyttävä huopakangas, ja pohja on luistamaton. Pallon siirtämistä helpottaa kantokahva.

4. ErgoFinland GetUpBall toimistopallo

ErgoFinland GetUpBall toimistopallo tarjoaa dynaamisen istumisratkaisun. Pallon päällä istuminen aktivoi kGetUpBall on ergonominen toimistopallo sisäänrakennetulla pilatespallolla. Sen käyttö vahvistaa keskivartaloa, selkää ja jalkoja, edistäen parempaa ryhtiä. Pallo päällä istuminen on myös tehokasta tasapainoharjoittelua.

5. Stoo®Mini aktiivituoli

Stoo®Mini aktiivituoli on kompakti ja helposti liikuteltava vaihtoehto perinteiselle työtuolille. Sen joustava istuinosa mahdollistaa aktiivisen istumisen ja liikkeen. Aktiivituolin käyttö auttaa vahvistamaan keskivartalon lihaksia ja parantamaan tasapainoa. 

6. ErgoFinland GetUpSit aktiivituoli

ErgoFinland GetUpSit aktiivituoli tarjoaa ergonomisen ja aktiivisen istumisratkaisun. Tuolin jousimekanismi kannustaa liikkeeseen. Aktiivituolin käyttö voi auttaa ylläpitämään keskittymistä ja energisyyttä pitkien työpäivien aikana. 

7. Stoo®Triangle aktiivituoli punainen

Stoo® Triangle uudistaa istumisen normit. Aktiiviseen istumiseen suunniteltu, sen kuperan jalkaosan ja erityisen istuindesignin ansiosta tuoli kutsuu liikkumaan. Kumipohja estää liukumisen ja turvallinen kaasujousi lisää käyttömukavuutta. Istuimen ergonominen muotoilu takaa, että painepisteitä ei synny. Olipa seuraava paikkasi säädettävän työpöydän ääressä, kokoushuoneessa tai baaritiskillä, Stoo® Triangle tekee istumisesta dynaamista.

8. Stoo®Bike Plus toimistopyörä

Stoo® Bike Plus on innovatiivinen toimistopyörä, joka mahdollistaa liikunnan ja työskentelyn yhdistämisen. Pyörän avulla voit polkea kevyesti samalla, kun työskentelet tietokoneen ääressä. Se edistää verenkiertoa, aktivoi lihaksia ja pitää sinut virkeänä pitkien istumajaksojen aikana. 

9. Aeris Swopper aktiivituoli

Aeris Swopper on toimistotuoli, joka hyödyntää Aeris 3D -tekniikkaa. Tuoli mukautuu liikkeisiisi kolmessa suunnassa: eteenpäin, sivuille, ylös ja alas. Swopperin ainutlaatuiset liikkeet muistuttavat kävelyn tai juoksun dynamiikkaa, mikä aktivoi selkälihaksia. Istuessasi Swopperilla, selkäsi tukee itseään luonnollisesti, eikä perinteistä selkänojaa kaivata. Tuoli edistää myös parempaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, auttaen sinua tuntemaan olosi energisemmäksi. Swopperin kääntyvä nivel yhdessä jousen kanssa varmistaa, että selkäsi pysyy suorassa kaikissa asennoissa.

10. Aeris 3Dee aktiivinen työtuoli

Aeris 3Dee aktiivinen työtuoli mahdollistaa liikkeen eteenpäin, taaksepäin, sivulle ja ylöspäin. Säädettävä selkänoja ristiselän tuella varmistaa oikeanlaisen istuma-asennon. Tuolin design mahdollistaa ylävartalon liikkeen joka suuntaan samaan aikaan, kun selkä pysyy luonnollisesti suorana. 3Dee työtuoli edistää syvempää hengitystä ja parempaa verenkiertoa, samalla, kun se auttaa pitämään lihakset ja nivelet kunnossa.

Nämä aktivoivat toimistokalusteet tarjoavat vaihtoehtoja perinteisille istumatyölle. Tutustu myös muihin aktiivituotteisiin: https://ergopoint.fi/tuote-osasto/aktiivi-tuolit-ja-aeris-tuotteet/

Share this post