TOP 8 ERGONOMISTA TARVIKETTA ETÄTYÖSKENTELYYN

tuotteet_etätyöskentelyyn

TOP 8 ERGONOMISTA TARVIKETTA ETÄTYÖSKENTELYYN

Etätyö on tullut pysyväksi osaksi monien arkea, ja hyvin suunniteltu työympäristö voi tehdä siitä entistä miellyttävämpää ja tuottavampaa. Olipa työpisteesi sitten kotona, kahvilassa tai toisella puolella maailmaa, oikeat  tarvikkeet ovat avainasemassa. Tarvikkeiden liikuteltavuus ja ergonomisuus ovat keskeisiä tekijöitä, jotka mahdollistavat tehokkaan työskentelyn missä tahansa. Tässä artikkelissa esittelemme kahdeksan must-have tuotetta, jotka nostavat etätyöskentelysi uudelle tasolle.

1. GetUpDesk Light säädettävä pöytätaso

GetUpDesk Light mahdollistaa työskentelyn seisten, vaikka käytössäsi ei olisi korkeussäädettävää pöytää. Tämä säädettävä pöytätaso mahdollistaa työasennon vaihtamisen nopeasti ja helposti, mikä ehkäisee pitkäaikaisen istumisen haittoja. Kahdeksan eri korkeusasetuksen ansiosta löydät varmasti itsellesi sopivan korkeuden.

2. LÄPSTERI -sylitaso kannettavalle

LÄPSTERI -sylitaso on täydellinen lisävaruste kannettavan tietokoneen käyttäjälle. Se mahdollistaa mukavan työskentelyn missä tahansa – sohvalla, nojatuolissa tai vaikka terassilla. Tämä tammiviilusta valmistettu, tyylikäs ja kestävä sylitaso tarjoaa mukavuutta ja tyyliä samassa paketissa.

3. Spider laptop -ja tablettiteline

Spider laptop -ja tablettiteline on äärimmäisen kätevä apuväline, jolla voit asettaa kannettavan tietokoneesi tai tabletin ergonomiselle korkeudelle. Säädettävät jalat mahdollistavat juuri oikean katselukulman löytämisen, jolloin niska ja hartiat eivät rasitu liikaa työskentelyn aikana.

4. Hima Big Lifter – Leon Ash, tyylikäs ja ergonominen laptop-teline

Hima Big Lifter on tyylikäs ja ergonominen laptop-teline, joka muuttaa pöydän seisomatasoksi hetkessä. Säädettävän korkeuden ansiosta voit asettaa kannettavan tietokoneen ja näppäimistön optimaaliselle korkeudelle. Teline on helppo ja nopea kasata ja sen kestävä rakenne ja tyylikäs muotoilu tekevät siitä loistavan lisän työskentelytilaasi.

5. Stoo® Mininäppäimistö

Stoo® Mininäppäimistö on kompakti ja ergonominen vaihtoehto perinteiselle näppäimistölle. Sen pienempi koko säästää tilaa työpöydällä ja parantaa käden asentoa, mikä vähentää ranteisiin ja käsiin kohdistuvaa rasitusta. Mininäppäimistö on myös todella kätevä kuljettaa mukana. Laadukkaat näppäimet ja langaton yhteys tekevät tästä näppäimistöstä kätevän tarvikkeen etätyöskentelyyn.

6. Stoo® Bike PLUS toimistopyörä

Stoo® Bike PLUS on innovatiivinen toimistopyörä, joka yhdistää liikunnan ja työskentelyn saumattomasti. Tämän pyörän avulla voit polkea samalla, kun työskentelet, jolloin lihaksesi aktivoituvat ja pysyt virkeänä pitkin päivää. Pyörä toimii loistavasti myös seisomatyötasona.

7. ErgoFinland GetUpsit aktiivituoli

ErgoFinland GetUpsit on aktiivituoli, joka mahdollistaa ergonomisen ja aktiivisen istumisen. Tuoli vahvistaa keskivartalon lihaksia ja sen kolmiulotteinen istuinosa ohjaa sinut automaattisesti hyvään istumaryhtiin. Tuoli ei karkaa istujan alta hyvän pidon takaavan kumisen pohjan ansiosta.

8. Standivarius WFH Memory Foam -istuintyyny

Standivarius WFH Memory Foam -istuintyyny tarjoaa mukavuutta ja tukea istumiseen. Tyynyn häntäluuaukko minimoi istuinpinnan ja häntäluun välistä kontaktia, mikä vähentää painetta häntäluussa. Liukumattoman pohjan ja joustavan veluuripeitteen ansiosta tämä istuintyyny on ihanteellinen pitkäkestoiseen istumiseen.

Näiden tuotteiden avulla teet etätyöpäivistäsi sekä mukavampia että tuottavampia. Hyvä työergonomia edistää hyvinvointia ja tehokkuutta, joten investointi laadukkaisiin toimistotarvikkeisiin on aina kannattavaa. Ota askel kohti ergonomisempaa työympäristöä jo tänään!

Tutustu myös muihin etätyöratkaisuihin: https://ergopoint.fi/tuote-osasto/ergopoint-etatyoratkaisut/

Share this post